Website bijhouden

Home / Website bijhouden

Je website bijhouden schiet er vaak bij in. Als ondernemer of kleine organisatie ben je te druk met het uitvoeren van je hoofdtaken dat het bijhouden van de website er vaak bij in schiet. En dat is funest voor de geloofwaardigheid van je bedrijf. Oude nieuwsberichten of verlopen acties geven bezoekers het idee dat je bedrijf niet actief meer is.

Een website is er immers in de ogen van de bezoekers voor om informatie te geven. Actuele informatie.  Als onderneming wil je 24/7 uitstralen immers.

Hoe werkt het als ik je website bijhouden ga?

Ik krijg de inloggegevens van je website zodat ik kan inloggen. Zodra jij mij een nieuwsbericht mailt maak ik daar een mooie SEO tekst van en publiceer hem op je website en op de sociale media. Wil je een evenement aankondigen of de start van een nieuwe training? Stuur maar door.

Zeker als we goed op elkaar ingespeeld raken heb je steeds minder woorden nodig ( en dus ook minder tijd) om mij te vertellen welke boodschap je wilt overbrengen.

Op de pagina tarieven zie je hoe ik de verschillende ‘abonnementen’ heb samengesteld. Maar uiteraard kan je ook zelf iets verzinnen.

 
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Related Posts

  • Peter en Ron zijn twee loopbaancoaches die hun website wilden laten optimaliseren. Al snel bleek dat het beter was om een totaal nieuwe website op te starten. Hun oude site…
  • De website voor kleine zorginstellingen wordt steeds belangrijker in deze tijd. Veel mensen die door huisarts of het ziekenhuis zijn geattendeerd op een instelling kijken eerst op internet hoe de…
  • Als pr-vrijwilliger maakte ik samen met Quadro webdiensten de nieuwe website voor Hospice De Regenboog in Nunspeet. Deze kleinschalige zorginstelling voor palliatief terminale zorg bestaat dit jaar precies 5 jaar.…