Wandelend je website schrijven

Home / Wandelend je website schrijven

wandelend je website schrijvenHoe lijkt jou dat? Wandelend je website schrijven?

Ik vind het belangrijk dat op de website van jouw praktijk voor hulpverlening, kindercoaching of wat dan ook goed naar voren komt wat jouw drijfveren zijn. Wat vind jij? Waarom ben je hulpverlener geworden en waarom wil jij mensen helpen vanuit jouw eigen praktijk?

Hieronder vertel ik meer over wandelend je website schrijven maar eerst even dit:

Zelfstandige hulpverleners zijn ….zelfstandig

Het valt mij op dat veel zelfstandige ondernemers, zelfstandige hulpverleners, zelfstandige verpleegkundigen voor zichzelf begonnen zijn omdat ze aanliepen tegen de grenzen van de organisaties waar ze werkten. Tegen de bureaucratie, tegen het uurtje factuurtje rennen.

Als ZZP maar vaak ook als kleine zorgorganisatie heb je andere ideeën over omgaan met geld, over de bejegening van cliënten, over de speerpunten.

De zelfstandigen die ik de afgelopen jaren gesproken heb zijn heel vaak moe gestreden in het systeem. Moe omdat ze de wereld van de grote organisaties niet begrijpen. Omdat ze er niet in passen. Veel van hen die ik tegenkwam lijken hoogbegaafd, hooggevoelig en in ieder geval zelfstandige en creatieve denkers. En die worden uitgeblust als ze te lang in een wereld leven waarin ze niet passen, waarin ze niet tot hun recht komen. Ze voelen zich dom en beroofd van idealen.

Terwijl ze zo waardevol zijn voor de wereld! Want bureaucratie en volgzaamheid zijn niet normaal. En als het niet bij jou past als kleine zorgorganisatie of als zelfstandige hulpverlener, dan past het ook niet bij heel veel mensen die jouw hulp en begeleiding goed kunnen gebruiken.

Wandelend je website schrijven

Als jij graag een praktijk wilt starten of als je even een doorstart nodig heb wil ik jou helpen om je drijfveren terug te vinden en te formuleren. Wat vind jij? Wat wil jij? Wat kan jij? En wat ga je dus doen? Omdat ik ook een praktijk voor (jongeren)coaching heb is de stap naar wandelend schrijven voor mij heel klein. En praten en nadenken is waarschijnlijk ook jouw taal.

Lopend een gesprek voeren, dat werkt gewoon! Doordat we wandelen en praten leren we elkaar goed kennen. Dat is goed voor de samenwerking en jij weet daarna waarom je je praktijk bent begonnen en wat er dus op je website moet staan. We ontdekken metaforen en wellicht ook ideeën voor illustraties. En als je helemaal weet waar je ‘t voor doet maak ik gauw die foto van je voor op de website. Voor op de ‘Wie ben ik’ pagina.

 

Related Posts

  • Website teksten herschrijven is de wens van veel ondernemers en zelfstandige hulpverleners. Bij de start van de onderneming is de website gelanceerd omdat een site nu eenmaal hoort bij een…
  • Een website met gevoel. Misschien klinkt dat wat zweverig en toch is het 'gevoel' vaak het argument om wel of niet voor een bepaalde ondernemer te kiezen. Het zijn niet…
  • Wie hulpverlener is geworden heeft geleerd dat zijn eigen persoon er niet zoveel toe doet. In allerlei sessies is er voor gezorgd dat de hulpverlener een soort neutraal persoon is…