Tarieven Online Tekstschrijver

Home / Tarieven Online Tekstschrijver

Deze pagina moet nog opnieuw geschreven worden. De tabellen zijn weggevallen na de verhuizing.

 

Online tekstschrijvers en sociale media ‘werkers’ vergroten de omzet van hun klanten. Het tekstschrijven kost veel tijd omdat je eerst goed moet kijken welke zoekwoorden er gebruikt moeten worden. De teksten moeten leesbaar blijven dus soms is het een hele puzzel voor je tevreden kan zijn over de webcontent. Dit zijn punten die de tarieven van een tekstschrijver of copywriter bepalen.

Eenmalig advies

Ik kijk graag eens samen met jou kritisch naar je huidige website. Ik vergelijk hem met websites van concurrenten en met de huidige ‘standaard’ in de website wereld. Maar vooral naar de vraag: doet de website wat hij moet doen. En wat moet er anders wil je dit wel voor elkaar krijgen. Dat doen we voor €60,00 per advies. Ga je daarna een andere samenwerking met mij aan dan vervalt dit bedrag.

Tarieven online tekstschrijver

Ik schrijf graag voor startende kleine ondernemingen, kleine zorginstellingen en hulpverleners met een eigen praktijk. Daarom schrijf ik hier mijn basistarieven (excl. 21% BTW). Ondernemers die zelf veel geld binnenhalen krijgen andere prijzen.

Schrijven van (web)teksten

[table “2” not found /]

Website maken

  • overzetten bestaande website naar aangeleverd WordPress thema € 430
  • nieuwe kleine website met ongeveer 5 pagina’s €660 Met webshop ligt het bedrag hoger.

Website en Sociale media bijhouden

Onderstaande pakketten zijn een indicatie. We stellen een pakket op maat samen. Misschien wilt u veel op Facebook en amper iets op uw eigen website publiceren immers. Factuur komt per maand.
[table “1” not found /]

Virtual assistent

Losse activiteiten als hierboven beschreven worden zullen volgens dezelfde prijzen berekend worden. Maar wilt u een combinatie van verschillende activiteiten en producten die op deze pagina nog niet genoemd worden dan kunnen we beter werken met een abonnement of strippenkaart van een aantal uur. Werkzaamheden kunnen zijn: bloggen, herbloggen, nieuwsbrief maken, sociale media plaatsen, powerpoint maken, informatie verzamelen, etc.

Wat ik niet doe is alles wat met geld en administratie te maken heeft.
[table “3” not found /]

Reiskosten vanaf Harderwijk

Ik werk van uit Harderwijk. Als we regelmatig een ontmoeting zullen hebben reken ik de reiskosten. Bij het kennismakingsgesprek uiteraard niet.

Bekijk hier mijn Algemene voorwaarden Stuk Verder Schrijven

Related Posts

  • Vandaag zag ik een vraag op LinkedIn over het kopen van waarderingen voor een website. Zodat bezoekers van je website in hun oriëntatie op je producten denken: He, das een…
  • Vandaag zag ik een vraag op LinkedIn over het kopen van waarderingen voor een website. Zodat bezoekers van je website in hun oriëntatie op je producten denken: He, das een…
  • Veel zorginstellingen zijn nog onzichtbaar op de sociale media en ook de website voldoet niet aan de eisen van deze tijd. Zonde!