Tarieven Online Tekstschrijver

Online tekstschrijvers en sociale media ‘werkers’ vergroten de omzet van hun klanten. Het tekstschrijven kost veel tijd omdat je eerst goed moet kijken welke zoekwoorden er gebruikt moeten worden. De teksten moeten leesbaar blijven dus soms is het een hele puzzel voor je tevreden kan zijn over de webcontent. Dit zijn punten die de tarieven van een tekstschrijver of copywriter, socialemediamanager bepalen.

Ik schrijf graag voor de sociale sector en voor stichtingen en goede doelen. Hulpverleners met een eigen praktijk, zorginstellingen, loopbaancoaches, samenwerkingsplatforms etc.

Over mijn stijl kunnen we kort zijn. Die kan je namelijk zelf zien op deze website. Een ervaren tekstschrijver noemde het een luchtige bloggersstijl die vertrouwen wekt. Mooi he. Maar als het beter uitkomt kan ik ook officiële teksten schrijven hoor met dure woorden en vaktaal.

Alle tarieven hier zijn inclusief 21% BTW

Eenmalig advies

Ik kijk graag eens samen met jou kritisch naar je huidige website blog. Ik vergelijk hem met websites van concurrenten en met de huidige ‘standaard’ in de website wereld. Maar vooral naar de vraag: doet de website wat hij moet doen. En wat moet er anders wil je dit wel voor elkaar krijgen. Dat doen we voor €63,00 per advies. Gun je mij na dit advies een opdracht, dan halveren we dit bedrag.

Schrijven van (web)teksten

Voor het herschrijven van teksten en het redigeren van aangeleverde conceptteksten is het uitgangstarief 55 euro per tekst.
Voor het schrijven van nieuwe teksten is het uitgangstarief 65 euro per tekst.
Voor het schrijven van teksten waar research voor nodig is is het uitgangstarief 80 euro per tekst.

Website maken

  • Overzetten bestaande website naar aangeleverd WordPress thema €.  460. Hierbij ga ik ervan uit dat de meeste teksten gewoon opnieuw gebruikt kunnen worden en dit dus vooral een cosmetische ingreep is.
  • Nieuwe kleine website met ongeveer 5 pagina’s €. 870. Dit gaat dan om nieuwe teksten, vormgeving, zoekwoorden onderzoek etc.  Webshops maak ik niet.

Website en Sociale media bijhouden

Onderstaande pakketten zijn een indicatie. We stellen een pakket op maat samen. Misschien wilt u veel op Facebook en amper iets op uw eigen website publiceren immers. Factuur komt per maand.

Pakket 1Pakket 2Pakket 3Pakket 4Pakket 5Pakket 6
updates bijhouden van de websiteupdates bijhouden van de websiteupdates bijhouden van de websiteupdates bijhouden van de websiteupdates bijhouden van de website plus regelmatig verbeteringen toepassenupdates bijhouden
af en toe een wijziging of toevoeging op de site1 Nieuwsbericht of blog per maand op de site3 Nieuwsberichten of blogs per maand op de siteonbeperkt aantal nieuwsberichten en blogs per maandproactief nieuwsberichten en blogs voorstellen en plaatsenOnbeperkt aantal nieuwsberichten of blogs per maand
nieuwsbericht doorplaatsen op sociale mediasociale media bijhouden en nieuwsberichten doorplaatsensociale media actief houden naar eigen inzichtsociale media actief houden naar eigen inzicht1 nieuwsbrief per maand n.a.v nieuwsberichten en imput opdrachtgever
€12,70 p/m incl. BTW17,00 p/m incl. BTW27,00 p/m incl. BTW83,00 p/m incl. BTW250 p/m incl. BTW250 p/m incl. BTW

 

Virtual assistent

Wilt u een combinatie van verschillende activiteiten dan lijkt het werk op dat van een virtual assistent. We kunnen dan beter werken op basis van een abonnement of strippenkaart van een aantal uur. Werkzaamheden kunnen zijn: bloggen, herbloggen, nieuwsbrief maken, sociale media plaatsen, PowerPoint maken, informatie verzamelen, etc.

Wat ik niet doe is alles wat met geld en administratie te maken heeft.

Reiskosten vanaf Harderwijk

Ik werk van uit Harderwijk. Als we regelmatig een ontmoeting zullen hebben reken ik de reiskosten. Bij het kennismakingsgesprek uiteraard niet.

Bekijk hier mijn Algemene voorwaarden Stuk Verder Schrijven