Samenwerken als ZZP in Harderwijk

Home / Samenwerken als ZZP in Harderwijk

Kleine zelfstandigen kunnen niet zonder samenwerking. Ik kan als persoon niet zonder samenwerking. Co-creatie is gewoon leuk en maakt het leven wat spannender. Deze pagina gaat over samenwerken als ZZP in Harderwijk, Ermelo, Nunspeet of heel ergens anders in Nederland. Via de digitale snelweg maakt afstand immers helemaal niets uit. Of ZP in Harderwijk, wat maakt het uit. Het mooie is dat we met elkaar mooie dingen kunnen maken. Op deze pagina ook wat gewone links naar interessante bedrijven of pagina’s.

Wil je ook samenwerken? Neem eens contact op via Facebook of Email.

ZZP in Harderwijk

Meer Internet Succes

Wie wil dat niet? Jacco Bronkhorst biedt verschillende diensten op het gebied van sociale media en online marketing. Ook voor nieuwe websites en webshops kunt u bij hem terecht. Met hem heb ik een leuk gesprek gehad over gezamenlijke mogelijkheden,hij werkt vanuit Hierden. Tegenwoordig werkt hij ook via Refreshed vanuit Harderwijk.

Zeg.tekst en concept

Zeg punt. Dat is inderdaad krachtig en helder! Jeroen Fidder heeft een leuk kantoortje in het hart van Harderwijk. De koffie vindt hij zelf niet lekker maar ik vond het wel meevallen. Hij houdt ervan om orde te scheppen in teksten en websites. Hij noemt zijn dienst zelf Essential Copywriting.

Quadro Webdiensten

Quadro computers heet tegenwoordig Quadro Webdiensten. En dat is logisch want Herbert Foppen biedt vanuit Nunspeet verschillende webdiensten aan. Zo host ik via hem en kent hij de HTML codes die ik niet ken. En dat zijn ze dus allemaal.

Tekstschrijver Chayah Godschalk

Een tekstschrijver en redacteur met verschillende publicaties op haar naam. Als je met haar in zee gaat steun je Moses in Oeganda. Ze heeft dat zelf mooi verwoord in Mama heeft geen kinderen.

Interessante links

Stuk Verder

Dit is mijn eigen praktijk voor jongeren- en studentencoaching. Je begrijpt dat hier mijn coachende insteek vandaan komt.

Christelijke Jonge Mannen

Een frisse site voor christelijke jonge mannen. Ik heb inderdaad die website gemaakt.

Related Posts

  • Ik kom er steeds opnieuw weer achter. Het bereiken van jongeren is een uitdaging. Offline kunnen we ze gemakkelijk opzoeken en dan is de communicatie niet zo moeilijk. Maar online…
  • Vandaag zag ik een vraag op LinkedIn over het kopen van waarderingen voor een website. Zodat bezoekers van je website in hun oriĆ«ntatie op je producten denken: He, das een…
  • Vandaag zag ik een vraag op LinkedIn over het kopen van waarderingen voor een website. Zodat bezoekers van je website in hun oriĆ«ntatie op je producten denken: He, das een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *