Rare naam voor een online tekstschrijver

Home / Rare naam voor een online tekstschrijver

online tekstschrijver in harderwijk, website maken in harderwijkWie kiest er nu de naam Stuk Verder Schrijven uit als bedrijfsnaam voor een online tekstschrijver. Ik zal het uitleggen. Als het je niets kan schelen ga je gewoon gelijk kijken wat ik voor je kan doen als schrijver van online teksten of wel webteksten.

Tijdens mijn loopbaanoriëntatie kwam naar voren dat mijn sterke eigenschappen voornamelijk zijn Maximaliseren en Inspireren. Ik hou er van om goede dingen nóg beter te maken en mensen in beweging te brengen.

Dat is de verklaring van de naam:

Ik wil jouw Stuk Verder Schrijven. Ik kan aan het begin beginnen, maar meestal zit het Stuk al in jouw hoofd of in jouw pc. Ik schrijf het graag voor je Verder.

Ik wil jou een Stuk Verder Schrijven. Een Stuk Verder omhoog in de zoekresultaten van de zoekmachines. Maar ook een Stuk Verder in het zichtveld van jouw klanten. En jouzelf en je bedrijf breng ik een Stuk Verder op weg door het ordenen van je gedachten, het schrijven van je stukken, je online webteksten en het vormgeven van je online presentatie.

En dit bedrijfje voor online tekstschrijven is een broertje van Stuk Verder Jongerencoach die zoals je begrijpt jongeren graag weer een Stuk Verder brengt naar het levensgeluk. Vanuit de realiteit dat je soms Stuk Verder moet want niet alles is te repareren in dit leven.Uiteraard heb ik de webteksten voor die website ook geschreven.

  • Vanaf 1 januari 2018 ben ik niet meer actief als zelfstandig jongerencoach.

Related Posts

  • Ik bedien als online tekstschrijver Harderwijk en directe omgeving. Maar het woord online zegt het al: klanten zijn welkom vanaf de hele Veluwe, vanuit heel Nederland en België en andere…
  • Ik bedien als online tekstschrijver Harderwijk en directe omgeving. Maar het woord online zegt het al: klanten zijn welkom vanaf de hele Veluwe, vanuit heel Nederland en België en andere…
  • Ik ben online tekstschrijver in Harderwijk en ik werk voor zorginstellingen en zelfstandige ondernemers. In 1995 volgde ik de het tussenjaar/basisjaar van de Evangelische Hogeschool in Amersfoort. In dat jaar…