Projecten als webbouwer, schrijver en virtual assisent

Home / Projecten als webbouwer, schrijver en virtual assisent

Op deze pagina ziet u de projecten die al zijn opgeleverd. Ik ging aan de slag als tekstschrijver of virtual assistent.  Omdat dit bedrijf nog jong is kan ik nog niet veel laten zien.

Behalve voor websites ben ik beschikbaar voor het uitvoeren van publicaties rond jubilea, congressen etc. Ook hier geldt weer dat als er meer expertise en zwaarder materieel nodig is dat ik ga samenwerken met bevriende zelfstandige ondernemers.

Related Posts

  • He wat vervelend. Deze pagina bestaat niet (meer). Waarschijnlijk bent u hier via een zoekmachine terecht gekomen. Fijn dat ik in de zoekresultaten stond! Deze tekstschrijver moet snel een stuk…
  • He wat vervelend. Deze pagina bestaat niet (meer). Waarschijnlijk bent u hier via een zoekmachine terecht gekomen. Fijn dat ik in de zoekresultaten stond! Deze tekstschrijver moet snel een stuk…
  • Ik ben online tekstschrijver in Harderwijk en ik werk voor zorginstellingen en zelfstandige ondernemers. In 1995 volgde ik de het tussenjaar/basisjaar van de Evangelische Hogeschool in Amersfoort. In dat jaar…