Nieuwe website voor de loopbaancoaches

Peter en Ron zijn twee loopbaancoaches die hun website wilden laten optimaliseren. Al snel bleek dat het beter was om een totaal nieuwe website op te starten. Hun oude site was gebouwd in Joomla en scoorde slecht in de zoekmachines.Een nieuwe website voor de loopbaancoaches.

Omdat ze de site zelf wilden gaan bijhouden kozen we voor WordPress. De nieuwe website voor de loopbaancoaches is gemaakt met het thema Avada. Een prettig thema met vreselijk veel mogelijkheden.

De teksten zijn voor een groot deel alleen aangepast aan het online gebruik. Maar verder vonden ze het prettig hun eigen terminologie en zinnen te gebruiken. Zo is deze website voor de loopbaancoaches en hun klanten herkenbaar en toch verfrissend nieuw.

Op hun oude website speelde een bepaalde foto een grote rol. Die foto komt één keer terug op de nieuwe website. Maar de kleuren uit die foto heb ik gebruikt voor de hele website.

Related Posts

  • Ik mocht de nieuwe website voor Zorg Plus Training maken. Geerard Siereveld is met Zorg Plus Training een kleine opleider binnen zorg en onderwijs. Geerard Siereveld geeft al jaren lang…
  • Als pr-vrijwilliger maakte ik samen met Quadro webdiensten de nieuwe website voor Hospice De Regenboog in Nunspeet. Deze kleinschalige zorginstelling voor palliatief terminale zorg bestaat dit jaar precies 5 jaar.…
  • Voor Zorg Plus Training maakte ik een nieuwe website. Deze opleider biedt trainingen en cursussen aan op het gebied van BHV, EHBO en nascholingscursussen voor verpleegkundigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *