Nieuwe website voor Hospice De Regenboog

Als pr-vrijwilliger maakte ik samen met Quadro webdiensten de nieuwe website voor Hospice De Regenboog in Nunspeet. Deze kleinschalige zorginstelling voor palliatief terminale zorg bestaat dit jaar precies 5 jaar. Een nieuwe website stond daarom op het verlanglijstje. Hosting en de technische realisatie heeft Quadro vrijwillig voor zijn rekening genomen. De teksten en de lay-out zijn van mijn hand.

We hebben gebruik gemaakt van WordPress en we hebben de website expres rustig gehouden. Dit conform mijn blogs over rustige websites in het kader van de ‘leesbril-generatie’. Overbelaste mantelzorgers en zieke mensen houden niet van drukke websites.

De kleuren zijn aangepast aan de kleuren die al in de folder en in het logo stonden.

Wilt u ook door mij uw nieuwe website laten maken in Harderwijk?

Related Posts

  • Ik mocht de nieuwe website voor Zorg Plus Training maken. Geerard Siereveld is met Zorg Plus Training een kleine opleider binnen zorg en onderwijs. Geerard Siereveld geeft al jaren lang…
  • Peter en Ron zijn twee loopbaancoaches die hun website wilden laten optimaliseren. Al snel bleek dat het beter was om een totaal nieuwe website op te starten. Hun oude site…
  • Voor Zorg Plus Training maakte ik een nieuwe website. Deze opleider biedt trainingen en cursussen aan op het gebied van BHV, EHBO en nascholingscursussen voor verpleegkundigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *