Mijn eigen site opnieuw vormgegeven

Zodra ik wist dat ik een part-time zou krijgen als communicatiemedewerker heb ik besloten dat ik ging stoppen met mijn praktijk voor coaching. De blogs van de website van die praktijk heb ik ondergebracht op een nieuwe website. Samen met de blogs die ik had geschreven op mijn ‘reli-blog’. Het blog overigens waar het amateurbloggen op is begonnen.

Beide blogs zijn nu te vinden op mijn nieuwe website.

Omdat ik over verschillende onderwerpen blog vond ik het leuk dat ze allemaal zichtbaar waren op de voorpagina. Daarom heb ik een magazinethema gebruikt. Vooralsnog een gratis thema. Eerst maar eens kijken of ik voldoende tijd overhoudt om te bloggen.

Ik deed al eerder iets voor een amateurblogger. Zal ik jouw site ook eens nakijken?

Related Posts

  • Ik mocht de nieuwe website voor Zorg Plus Training maken. Geerard Siereveld is met Zorg Plus Training een kleine opleider binnen zorg en onderwijs. Geerard Siereveld geeft al jaren lang…
  • Een poos geleden heeft iemand bedacht dat het goed zou zijn om vooral korte blogs te schrijven. Want mensen lezen het toch niet heel aandachtig. Schrijf lange blogs, kwam vandaag…
  • Lekker bloggen is voor veel mensen het leukste wat er is. Er zijn veel mensen die van hun papieren privé dagboek zijn overgestapt naar een openbaar dagboek in de vorm…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *