Concept tekst SEO maken

Home / Concept tekst SEO maken

Laat mij jouw concept tekst SEO maken. Jij weet als de beste welke teksten je schrijven wilt voor je webblog, website of gewoon online materiaal. Maar een dure copywriter of marketingbureau vind je zonde van het geld.

Daarom zeg ik: Laat mij jouw concept tekst SEO maken of printvriendelijk. Lezer vriendelijk.

SEO betekent Search Engine Optimization met een mooie Engelse term. En zoals je op deze website kunt lezen combineer ik dat graag met leesbaarheid en met gewoon. Undercover SEO in plaats van luid roepende uitroeptekens en vragende vraagtekens.

Hoe werkt  het SEO schrijven?

Simpel, jij stuurt je tekst in en ik bewerk of herschrijf het. En wellicht geef ik je alleen een groot compliment voor de mooie tekst en stuur ik het gelijk weer terug. Jammer voor mijn omzet, goed voor de jouwe.

concept tekst seo maken

Als het mij niet duidelijk is wat precies de hoofdboodschap van je tekst moet zijn dan vraag ik je dat. Zo kom ik gelijk achter de steekwoorden, zoekwoorden die belangrijk voor je zijn. En die vind je dan weer terug in de herschreven teksten.

Ik stuur de geoptimaliseerde tekst weer terug, eventueel met verschillende versies zodat je zelf kunt kiezen met welke je door wilt gaan.

Leesbaar maken van offline materiaal

Redigeren zou je dit ook kunnen noemen. Maar dat klinkt gelijk zo duur. Een tekst moet gewoon leesbaar zijn en daarom wil ik graag jouw Stuk Verder Schrijven. Je kan hier meer lezen over het schrijven van teksten..

Related Posts

  • Het deur aan deur verspreiden van fouten kan je beter voorkomen. Gister zag ik taalfouten in marketinguitingen die via de brievenbus mijn huis binnen kwamen. Ik maak ook taalfouten bij…
  • Het deur aan deur verspreiden van fouten kan je beter voorkomen. Gister zag ik taalfouten in marketinguitingen die via de brievenbus mijn huis binnen kwamen. Ik maak ook taalfouten bij…
  • Pas stemde ik er mee in een welkomsttekst te schrijven op de website van een kleine zorginstelling. Waarom deed ik dat? In het kader van SEO is het niet slim…