Advies over bloggen en je website

Wil jij advies over bloggen? Iedere blogger wil inspireren met zijn of haar blog. Er zijn heel veel mensen die hun belevenissen en levensvisie willen overdragen op andere mensen. Inspireren omdat ieder moment een inspiratie is.

Ik weet dat veel van deze bloggers (dagboekbloggers, amateurbloggers) best advies zouden willen hebben over hoe ze het handigst kunnen bloggen of hoe ze hun site het beste kunnen opbouwen. Ook bij de gratis WordPres blogs valt vaak nog veel winst te behalen als je de juiste instellingen inzet bij jouw thema.

online tekstschrijver en virtuele assistent in HarderwijkWelk advies over bloggen kan ik geven? Nou, vooral geen ongevraagd advies. Stuur je link maar eens door en stel je vraag. Dan zal ik kijken waar ik je mee van dienst kan zijn. Ik heb de meeste ervaring met de gratis en zelf gehoste versies van WordPress. Maar ik heb zelf ook wel gewerkt met  Blogger en Blogspot.

Niet gratis

De tips over bloggen die ik je ga geven zijn niet gratis. Ik wil namelijk niet al mijn kennis zomaar weggeven. Maar ik heb ook geen tarieven hiervoor. Je mag reageren met Waardebepaling achteraf. Als je mij toch een offerte wil laten maken ben je natuurlijk ook van harte welkom.

 

 

Bewaren
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Related Posts

  • Lekker bloggen is voor veel mensen het leukste wat er is. Er zijn veel mensen die van hun papieren privé dagboek zijn overgestapt naar een openbaar dagboek in de vorm…
  • Vandaag kwam er een leuke vraag voorbij in de Facebook groep van de christelijke webloggers. Dat is een groep met fanatieke schrijvers die meestal heerlijk vanuit hun passie en bewogenheid…
  • Een website met gevoel. Misschien klinkt dat wat zweverig en toch is het 'gevoel' vaak het argument om wel of niet voor een bepaalde ondernemer te kiezen. Het zijn niet…