Advies en coaching bij het schrijven voor bloggers en anderen

Home / Advies en coaching bij het schrijven voor bloggers en anderen

Zoek jij advies en coaching bij het schrijven? Ik heb gemerkt dat ook goede en ervaren schrijvers wel eens vast zitten met hun teksten. Eén van mijn opdrachtgevers zocht een ‘stok achter de deur’ zodat ze tenminste ging schrijven. En ze zocht iemand die kritisch wilde meekijken naar haar teksten en haar op een coachende manier een Stuk Verder kon laten Schrijven.

Advies en coaching om bevriezen te voorkomen

Om in the flow te blijven bij het schrijven kan het helpen om iemand met je mee te laten kijken. Het is een normaal verschijnsel dat je midden in het proces ineens niet meer verder kan. Er komt een soort blindheid over je waardoor je niet meer kunt zien hoe het verder moet. En wat je beter overnieuw kan doen.

Ik ben coach

Behalve tekstschrijver ben ik ook coach. Coaching is voor mij bijna een gewoonte geworden. Daarom kan ik je goed van dienst zijn als jij advies en coaching bij het schrijven zoekt. Ik kijk verder dan het schrijven op zich. Ik let ook op klantvriendelijkheid, presentatie en oubolligheid. Als je het interessant vind zou je eens op de website voor mijn praktijk voor coaching kunnen kijken hoe ik in het coachen op zich sta.

Vraag een offerte aan

Vul hieronder even in wat ik voor je kan doen. Dan antwoord ik je met een passende offerte.

Related Posts

  • Deze pagina moet nog opnieuw geschreven worden. De tabellen zijn weggevallen na de verhuizing.   Online tekstschrijvers en sociale media 'werkers' vergroten de omzet van hun klanten. Het tekstschrijven kost…
  • Het herschrijven van een brief is leuk heb ik gemerkt. Mijn opdrachtgever doet zijn best om een mooie brief te maken met de inhoud die hij belangrijk vindt. En ik…
  • Schrijfcoach. Dat was ik voor mijn laatste opdrachtgever. Ze kon zelf goed schrijven maar ze had even advies en coaching nodig bij het schrijven. Ze was vastgelopen. Nou, ik ben…